Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
21.08.2020

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Volkan Bayraktar - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Volkan Bayraktar

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Volkan Bayraktar - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Büşra Nur Yılmaz

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. Türkiye'nin armut üretiminin yarısına yakınının yapıldığı Gürsu Ovası'nda yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Büşra Nur Yılmaz - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Uğur Çiçek

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. İnegöl ilçesinde yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Uğur Çiçek - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Uğur Çiçek

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. İnegöl ilçesinde yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Uğur Çiçek - Anadolu Ajansı )

Bursalı üreticiler "Santa Maria" cinsi armutta yüksek rekolte bekliyor
Fotoğraf: Uğur Çiçek

Bursa'da yetiştirilen, lezzeti ve dayanıklılığıyla ünlü "Santa Maria" cinsi armudun rekoltesinde bu yıl geçen seneye göre yüzde 40-50 artış olacağı tahmin ediliyor. İnegöl ilçesinde yetiştirilen "Santa Maria" cinsinin 23 Temmuz'da başlayan hasadı sürüyor. ( Uğur Çiçek - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler