Dolar
40.53
Euro
47.61
Altın
3,364.17
ETH/USDT
3,665.10
BTC/USDT
116,948.00
BIST 100
10,689.05
Beyşehir Gölü'nde balık avı
13.09.2023

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

Beyşehir Gölü'nde balık avı
Fotoğraf: Esra Hacioğlu Karakaya

Türkiye'nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan 46 yaşındaki İbrahim Erdoğan, her akşam attığı ağları sabahın erken saatlerinde topluyor. Geçimini av sezonunda tuttuğu balıkları satarak sağlayan ve genelde pullu sazan ve kadife sazanı avlayan Erdoğan, mesleğini 25 yıldır severek yapıyor. ( Esra Hacioğlu Karakaya - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler