Dolar
42.43
Euro
49.34
Altın
4,157.43
ETH/USDT
3,035.10
BTC/USDT
91,738.00
BIST 100
10,945.49
Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
01.10.2021

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

Ata tohumundan üretilen Cırgalan biberinde kurutma mesaisi
Fotoğraf: Esma Küçükşahin

Kayseri'de bir mahallede yetiştirilen tescilli Cırgalan biberi, kadınlar tarafından ayıklanıp parçalara ayrıldıktan sonra çatılar, sokak araları ve mahalle meydanında kurutulmaya bırakılıyor. Yıllardır ata tohumuyla ekilen, pastırma, sucuk ve çemene tat veren biber, Cırgalan Mahallesi sakinlerinin başlıca geçim kaynakları arasında yer alıyor. ( Esma Küçükşahin - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler