Dolar
41.58
Euro
48.63
Altın
3,759.71
ETH/USDT
4,022.80
BTC/USDT
109,473.00
BIST 100
11,151.20
 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
22.12.2022

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

 Arjantinliler zeytinyağlı yaprak sarması için kolları sıvadı
Fotoğraf: Muhammed Emin Canik

Arjantin'in başkenti Buenos Aires'teki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE) düzenlenen Türk Mutfağı Atölyesi'ne katılan Arjantinliler, zeytinyağlı yaprak sarması yaptı. Buenos Aires YEE'de 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü ile başlayan gastronomi etkinliklerinin sonuncusunda, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden zeytinyağlı yaprak sarması Arjantinlilere öğretildi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinliklerde Türk kültürü meraklıları, Türk kahvesinin yapımını ile tarihini öğrendi ve zeytinyağlı yaprak sarması hazırladı. ( Muhammed Emin Canik - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler