Dolar
38.57
Euro
43.58
Altın
3,240.74
ETH/USDT
1,837.10
BTC/USDT
96,557.00
BIST 100
9,167.58
Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
23.06.2017

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da "bayram taplaması" telaşı
Fotoğraf: İsmail Kaya

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler