
Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )

Adıyaman'da fırın ustaları, bayrama özel evde hazırlanıp odun fırınlarında pişirilen "taplama" dolayısıyla yoğunluk yaşıyor. Uzun yıllardan beri evlerde un, yumurta, yoğurt, şeker ve susam karışımından yapılan, kırsal bölgede tandırda, şehir merkezlerinde ise odun fırınında pişirilen "bayram taplaması" telaşı başladı. Kahta ilçesinde bu geleneği sürdüren fırın ustaları, ramazanın son günlerinde gece mesaisi yapıyor. ( İsmail Kaya - Anadolu Ajansı )