
Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. Adana Valisi Mahmut Demirtaş (ortada), Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü (solda) ve Adana Emniyet Müdürü Osman Ak (sağda) pişirilen kebabın tadına baktı. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. Adana Valisi Mahmut Demirtaş (sağda), 30 metrelik kebabın yapılmasına öncü olan bir firmanın yetkilisine günün anısına plaket verdi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. Fuar açılışına katılan TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Genel Müdürü Cihat Alagöz (fotoğrafta) konuşma yaptı. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı yapıldı. Açılışa Adana Valisi Mahmut Demirtaş (sol6), İl Emniyet Müdürü Osman Ak (sol4), Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü (sağ5) ve TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ Genel Müdürü Cihat Alagöz (sol5) ile diğer ilgililer katıldı. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )

Adana'da TÜYAP Adana Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenen "Çukurova Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı"nın açılışı dolayısıyla 30 metrelik kebap yapıldı. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışı öncesinde tecrübeli ustalardan oluşan 20 kişilik ekip, önceden sinirinden ayrılan erkek kuzu etini "zırh" diye tabir edilen büyük bıçakla kıyma haline getirdi. Özel olarak hazırlanan şişle mangalda pişirilen 30 metrelik kebap, açılış sırasında ziyaretçilere ikram edildi. ( Serhat Çağdaş - Anadolu Ajansı )