Dolar
32.46
Euro
34.72
Altın
2,333.61
ETH/USDT
3,121.60
BTC/USDT
63,613.00
BIST 100
9,915.62
21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
17.11.2019

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

21 çeşit mantıyla müşterilerin damağını şenlendiriyor
Fotoğraf: Elif Özlem Çelikler

Bursa'da bir restoranda hazırlanan ve farklı tekniklerde pişirilen 21 çeşit Türk ve Asya mantısı, lezzetiyle müşterilerin damaklarını tatlandırıyor. Merkez Nilüfer ilçesindeki restoranında Asya ülkelerine ait mantıları haşlama, kızartma ve buharda pişirme yöntemleriyle hazırlayan Emre Toku, çeşit çeşit mantıyı müşterilerinin beğenisine sunuyor. Etli Türken mantısı, vişneli ve lorlu Ukrayna mantısı, karidesli Japon mantısı, çikolatalı İsviçre mantısı, tahinli Bursa mantısı ve glutensiz mantı gibi birçok çeşidin hazırlandığı restoran, müşterilerden ilgi görüyor. ( Elif Özlem Çelikler - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler