
Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )

Toros Dağları'nın eteklerinde yetişen ve binbir zahmetle toplanan yılan otundan yapılan "tırşik çorbası", özellikle kış aylarında Doğu Akdeniz mutfağının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Çukurova'nın doğusundaki dağlarda yetişen ve "yılan otu" olarak bilinen yabani bitkiden yapılan çorba, ekşimsi tadı ve damakta bıraktığı lezzetiyle yöre insanı tarafından yoğun tüketiliyor. ( Menderes Özat - Anadolu Ajansı )