Dolar
42.74
Euro
50.31
Altın
4,328.01
ETH/USDT
2,825.50
BTC/USDT
86,204.00
BIST 100
11,286.81
Kurumsal Haberler

Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda AA'ya 4 ödül

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda, Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğü çalışanları 4 ödül kazandı.

20.04.2016 - Güncelleme : 24.05.2016
Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda AA'ya 4 ödül

ERZURUM

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin (DAGC) düzenlediği Yılın Başarılı Gazetecileri Yarışması'nda, Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürlüğü çalışanları 4 ödül kazandı. 

Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır'daki ulusal ve yerel basın kuruluşlarında çalışan gazetecilerin çalışmalarının değerlendirilmesi ve mesleğe yönelen gençlerin özendirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmada, jüri üyeleri iki gün süren çalışma sonucu 124 eseri değerlendirdi.

Değerlendirme sonucunda 14 ayrı dalda ödül, mansiyon ve teşvik ödülüne layık görülen gazeteciler belirlendi.

Yarışmada, TV görüntü dalında AA kameramanı Sagip Sezginer "Komandoların Kış Eğitimi" çalışmasıyla birincilik, AA yardımcı muhabiri Günay Nuh "Koyunların Zorlu Yolculuğu" çalışmasıyla ikincilik, fotoğraf dalında da AA muhabirleri Yunus Okur "Dolunay ve Kuşlar" ikincilik, Hüseyin Demirci "Atların Su Sefası" fotoğrafı ile üçüncülük ödülü almaya hak kazandı.

Muhabir: Yunus Okur

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın