Dolar
32.56
Euro
34.92
Altın
2,334.54
ETH/USDT
3,308.00
BTC/USDT
63,693.00
BIST 100
9,915.62
Kurumsal Haberler

Pelin Çift'in oyu 'Van kedilerine takip' fotoğrafına

Sunucu Pelin Çift, Anadolu Ajansının "Yılın Fotoğrafları" oylamasında üç kategoriden birer fotoğraf için oy kullandı.

26.12.2017 - Güncelleme : 26.12.2017
Pelin Çift'in oyu 'Van kedilerine takip' fotoğrafına

İSTANBUL

TRT'de yayınlanan 'Gündem Ötesi' programı sunucusu Pelin Çift, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasında, üç kategoriden birer fotoğraf için oy kullandı.

Çift , Kadıköy'deki evinde, AA'nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi. 

Pelin Çift, "haber" kategorisinde, Wisam Hashlamoun'un çektiği, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması" kararını açıklamasının ardından Batı Şeria'nın El Halil kentinde yaşanan olaylar sırasında, İsrail askerlerinin gözlerini bağlayarak götürdüğü 16 yaşındaki Fevzi El-Junidi isimli Filistinli çocuğu konu alan ve tüm dünyada büyük yankı uyandıran "Direnişin sembolü 16 yaşındaki çocuk" isimli fotoğrafı oyladı.

"Yaşam" kategorisinde "Van kedilerine takip"

"Yaşam" kategorisinde, kedisi "Tutti" ile Özkan Bilgin'in "Van kedilerine takip" fotoğrafına oy veren Çift, "spor" kategorisinde ise Türkiye Ampute Milli Takımının, İngiltere Ampute Milli Takımı'nı 2-1 mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu olduğu maçın ardından millilerin sevinç yaşadığı anı gösteren Abdullah Coşkun imzalı fotoğrafı tercih etti.

Çift, özellikle "haber" ve "yaşam" kategorilerinde seçtiği kareler için, "Yazıya gerek kalmayacak kadar net ve anlamlı" değerlendirmesini yaptı. 

Muhabir: Gülsüm İncekaya

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın