Dolar
39.87
Euro
46.96
Altın
3,337.20
ETH/USDT
2,576.10
BTC/USDT
109,200.00
BIST 100
10,275.75
Kültür

Ağaçlara asılan kitaplara yoğun ilgi

Tarsus Belediyesi tarafından 52. Kütüphane Haftası kapsamında Yarenlik Alanı'nda bulunan ağaçlara farkındalık oluşturmak için asılan yaklaşık bin kitap vatandaşlar tarafından kısa sürede alındı.

04.04.2016 - Güncelleme : 04.04.2016
Ağaçlara asılan kitaplara yoğun ilgi Tarsus Belediyesi tarafından 52. Kütüphane Haftası kapsamında Yarenlik Alanı'nda bulunan ağaçlara farkındalık oluşturmak için asılan yaklaşık bin kitap vatandaşlar tarafından kısa sürede alındı. ( Anadolu Ajansı )

MERSİN

Tarsus Belediyesi tarafından 52. Kütüphane Haftası kapsamında Yarenlik Alanı'nda bulunan ağaçlara farkındalık oluşturmak için asılan yaklaşık bin kitap vatandaşlar tarafından kısa sürede alındı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ekipler tarafından bütün ağaçlara asılan bin kitap, alandan geçen vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Uygulamaya büyük ilgi gösteren vatandaşlar kısa sürede bütün kitapları aldı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana ilçede yaşayan vatandaşlara kültürel anlamda yeni imkanlar tanımak ve var olan imkanları daha da geliştirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti.

Kütüphane Haftası dolayısıyla vatandaşları kitap okumaya yönlendirmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için Yarenlik Alanı'nda bulunan ağaçlara kitap astıklarını ifade eden Can, "Vatandaşlarımıza istedikleri kitabı hediye ettik. Yaptığımız faaliyetin vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmesi bizi çok memnun etti." diye konuştu.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.