Dolar
32.38
Euro
35.10
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,556.00
BTC/USDT
70,808.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Antalyaspor Kulübü Başkanı Öztürk: İcra geri çekildi

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, kırmızı-beyazlıların eski başkanı ve önceki yönetim kurulu üyesinin alacaklarına karşılık yaptıkları haciz girişimlerini kaldırdıklarını bildirdi.

Sinan Özmüş  | 22.11.2018 - Güncelleme : 22.11.2018
Antalyaspor Kulübü Başkanı Öztürk: İcra geri çekildi

Antalya

ANTALYA

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu belirtti.

Ligde yaptıkları son maçta sahalarında Akhisarspor karşısında hiç istemedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını kaydeden Öztürk, "İnşallah Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçıyla tekrar galibiyetlere başlayacağız." diye konuştu.

Öztürk, basın mensuplarının kulübe verilen haciz müzekkereleriyle ilgili sorusuna, "İcra geri çekildi. Eski başkanımız da bununla ilgili açıklama yaptı. Gönül isterdi ki bunlar bu duruma gelmesin. Ondan önce yapılacaklar yapılsın ama artık geçti. Artık gündemimizde değil." cevabını verdi.

Muhabir: Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.