Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,134.00
BTC/USDT
63,738.00
BIST 100
9,915.62
Spor, spor gündemi, Futbol, arşiv

Akçay'la yollar ayrıldı

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Mustafa Akçay'ın sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini bildirdi.

10.02.2014 - Güncelleme : 10.02.2014
Akçay'la yollar ayrıldı

TRABZON

Spor Toto Süper Lig'de evinde Akhisar Belediyespor'a 4-2 yenilmesinin ardından istifa etmesi gündeme gelen Akçay, sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaklaşık 2 saatlik bir görüşme yaptı.

Görüşme öncesinde istifasını yönetime sunduğu öğrenilen Akçay'la ilgili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise "Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mustafa Reşit Akçay’a bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Sabah antrenmanına çıkmayan Akçay'ın yerine takımı yardımcı antrenör Hami Mandıralı'nın çalıştırdığı, Kardemir Karabükspor maçına kadar çalışmaların basına ve taraftara kapalı olarak sürdürüleceği bildirildi.

Akçay'dan taraftarlara veda mesajı

Akçay, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, görev süresi içerisinde kendisine destek verip güvenen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Ulusal ve yerel basın medya mensuplarına ayrıca teşekkür ettiğini vurgulayan Akçay, şunları kaydetti:

"Futbolcu arkadaşlarıma kaptan Onur, Olcan ve Mustafa’nın şahsında teşekkür ediyorum. Onların karakterleri geleceğin daha iyi olmasına katkı yapacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Sadakat ve tutku ile yararlı olmaya çalıştığım bu görevimden oluşan gereklilikler nedeniyle üzülerek ayrılıyorum. Bundan sonra sayın Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve camiamıza sonsuz başarılar diliyorum. Allah tüm Trabzonsporluların ve insanlarımızın yardımcısı olsun."

Muhabir: Hakan Burak Altunöz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın