İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. Fotoğrafta Halime Derya (solda), Halise Derya (sağda). ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. Fotoğrafta (soldan sağa) Halise Derya, Şadiye Tuncer, Halime Derya ve İlknur Devrim. ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. Fotoğrafta (soldan sağa) Halise Derya, Şadiye Tuncer, Halime Derya ve İlknur Devrim. ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. Halise Derya (fotoğrafta), atalarının yıllar önce yaptıkları yemekleri yeniden aynı lezzetle tanıttıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti. ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. Halime Derya (fotoğrafta), AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi ayakları üzerinde durmak ve geleneklerini yaşatmak için yola çıktıklarını söyledi. ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. İlknur Devrim (solda) el ele vererek açtıkları iş yerinde bir ilki başarmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. Halise Derya (fotoğrafta), atalarının yıllar önce yaptıkları yemekleri yeniden aynı lezzetle tanıttıkları için çok mutlu olduğunu ifade etti. ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )
İzmir'in Karaburun ilçesinde tadilattan geçirdikleri eski bir düğün salonunda unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemekleri ziyaretçilerin beğenisine sunan 40 ile 60 yaş aralığındaki "Balçiçeği Kadınları", girişimcilikleriyle gençlere örnek oluyor. Asırlardır nesilden nesle aktarılan ancak son dönemde unutulmaya başlanan yöresel yemekler, kendilerine "Balçiçeği Kadınları" adını veren, yaşları 40 ile 60 arasında değişen 4 kadının mahalle meydanında açtığı iş yerinde beğeniye sunuluyor. Fotoğrafta, Halime Derya (sağda), Şadiye Tuncer (solda). ( Tezcan Ekizler - Anadolu Ajansı )

