Dolar
39.90
Euro
46.76
Altın
3,279.87
ETH/USDT
2,501.30
BTC/USDT
108,357.00
BIST 100
9,404.89
Gündem

Başkentte kaçan kurbanlığı yakalamaya çalışırken kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı

Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığını bulmak isterken kaybolan 19 yaşındaki Onur Alp Eker, güvenlik kameralarına yansıdığı görüntülere yakın bir bölgede ölü bulundu.

Cankut Taşdan, İsmet Karakaş  | 22.07.2021 - Güncelleme : 23.07.2021
Başkentte kaçan kurbanlığı yakalamaya çalışırken kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç / AA

Ankara

Başkentte kaçan kurbanlığı yakalamaya çalışırken kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor

Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığını bulmak isterken kaybolan 19 yaşındaki Onur Alp Eker'i arama çalışmaları bayramın üçüncü gününde de devam etti. ( Doğukan Keskinkılıç - Anadolu Ajansı )

Eker'in bulunması için dün gece geç saatlerde ara verilen çalışmalara bu sabah yeniden başlandı. Ekipler, Eker'in kaybolduğu alandaki çalışmalara havadan ve karadan devam ederken, akşam saatlerinde Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkisinde bir bölgede Eker'in cansız bedenine ulaştı.

Eker'in, kaybolmadan önceki son görüntülerinin güvenlik kamerasına yansıdığı bölgeye yakın bir yerde bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Pursaklar ilçesine bağlı Sirkeli Mahallesi'nde tıp fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Eker, önceki gün evlerinin bahçesinden kaçan kurbanlığın peşine düşmüştü. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan Eker'in ailesi, çocuklarının bulunması için durumu polise bildirmişti.

Bunun üzerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri, Sirkeli Mahallesi'nde ve kırsal bölgede arama çalışması başlatmıştı.

Kaybolmadan önceki son görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı

Kaybolan tıp fakültesi öğrencisinin bulunması için çevredeki yerleşim alanlarının kamera kayıtlarını inceleyen polis ve jandarma ekipleri, Eker'in kaybolmadan önce kaydedilen son görüntülerine ulaştı.

Görüntülerde Eker'in, Sirkeli mevkisindeki hobi bahçesinin yanından geçerek araziye doğru ilerlediği görülüyor.

Annesinden konum istedi

Anne Nilüfer Eker'in polis ekiplerine verdiği ilk beyanında, olay günü öğle saatlerinde oğlunun kendisini arayarak kaçan kurbanlığı yakalayamadığını söylediğini, bunun üzerine kendisinin de "Artık kurbanın peşini bırak, gitme." diyerek geri dönmesini söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine "Yolu görüyorum ama konum atarsan iyi olur." diyen Eker'e annesinin 13.19'da konum attığını, ancak ilerleyen saatlerde "Yolu bulabildin mi?" şeklindeki mesajının ise iletilmediği belirtildi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın