Dolar
38.64
Euro
43.81
Altın
3,363.28
ETH/USDT
1,896.70
BTC/USDT
98,752.00
BIST 100
9,074.62
arşiv

Ekmeğin sofraya uzanan yolculuğu

Anadolu Ajansı, ekmeğin soframıza uzanan "yolculuğunu", ekmekteki yeni düzenlemenin ardından görüntüledi.

10.01.2012 - Güncelleme : 10.01.2012
Ekmeğin sofraya uzanan yolculuğu

ekmek firin

Anadolu Ajansı, ekmeğin soframıza uzanan "yolculuğunu", ekmekteki yeni düzenlemenin ardından görüntüledi.***

ANTALYA

Ekmeğin sofraya uzanan yolculuğu
Ekmeğin sofraya uzanan yolculuğu

Anadolu Ajansı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından ''Türk gıda kodeksi ekmek ve ekmek çeşitleri tebliği'' ile tuz oranı düşürülen, kepek miktarı artırılan ekmeğin, undan hamura, hamurdan ekmeğe dönüşerek sofraya uzanan yolculuğunu görüntüledi.
Antalya Halk Ekmek Fabrikasında fırından çıkan ekmekler, el değmeden bantlarla sevkıyat bölümüne aktarılıyor. Burada görevlilerce kasalara alınan ekmekler tüketiciye ulaştırılmak üzere perakende satış noktalarına gönderiliyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın