Turqia do të jetë nikoqire e "Konferencës së 7-të të Ndërmjetësimit Stamboll"

Për shkak të kufizimeve të pandemisë së COVID-19, konferenca këtë vit do të organizohet online dhe do të transmetohet drejtpërdrejt nga YouTube

16.09.2020