Turqia

Doktor Oz rekomandon hapjen e kuzhinës së Anadollit

"Në kuzhinën e Anadollit mëlmesat përdoren shpesh. Kjo tregon se ushqimet nga Anadolli janë të shëndetshme. Ato përmbajnë pak kalori, pothuaj se aspak dhe janë shumë të shijshme", tha dr. Mehmet Oz

12.07.2018
Doktor Oz rekomandon hapjen e kuzhinës së Anadollit ( Kerem Kocalar - Anadolu Agency )

Gaziantep

GAZIANTEP (AA) - Kerem Kocalar

Kirurgu turk Mehmet Oz, i cili jeton në SHBA, për ushqim të shëndetshëm rekomandon ushqimet nga Anadolli. Oz pas drekës në Gaziantep të Turqisë, të njohur për delikatesat gastronomike me dekada, për Anadolu Agency (AA) foli për ushqimin e shëndetshëm.

Ai konsideron se mëlmesat që përdoren në ushqimet në zonat e Anadollit kanë një ndikim të madh në shëndetin e njeriut.

"Shumë është e shëndetshme të përdorim mëlmesat në mish, po ashtu ushqimet që përmbajnë mëlmesa janë shumë të shëndetshme. Ushqimet që kanë ngrënë të parët tanë ishin shumë të shëndetshme. Këtu një vend të rëndësishëm kanë mëlmesat. Në kuzhinën e Anadollit mëlmesat përdoren shpesh. Kjo tregon se ushqimet nga Anadolli janë të shëndetshme. Ato përmbajnë pak kalori, pothuajse aspak dhe janë shumë të shijshme", sqaron dr. Mehmet Oz.

Në ueb-faqen e Anadolu Agency mbi sistemin rrjedhës të lajmeve të AA një pjesë e lajmeve të ofruara ndaj abonentëve publikohen duke u përmbledhur. Për abonim ju lutemi na kontaktoni.
Tema relevante
Bu haberi paylaşın