Dolar
32.38
Euro
34.99
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,524.90
BTC/USDT
69,636.00
BIST 100
9,089.25
Yaşam

Müzik tutkusu karanlık dünyasına ışık oldu

Doğuştan görme engelli öğretmen Caner Keser karanlık dünyasını aydınlatan müzik konusundaki bilgilerini öğrencilerine aktarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Seyit Ahmet Eksik, Yahya Sezgin  | 24.11.2015 - Güncelleme : 25.11.2015
Müzik tutkusu karanlık dünyasına ışık oldu

Muş

MUŞ - SEYİT AHMET EKSİK/YAHYA SEZGİN

Muş'ta görev yapan doğuştan görme engelli öğretmen Caner Keser, karanlık dünyasını aydınlatan müzik konusundaki bilgilerini öğrencilerine aktarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Muş Güzel Sanatlar Lisesinde müzik öğretmenliği yapan Keser, AA muhabirine, müzik tutkusunun küçük yaşlarda başladığını söyledi.

İlkokuldan sonra öğretmeninin yönlendirmesiyle güzel sanatlar lisesine başladığını belirten Keser, daha sonra Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Bölümünde eğitim gördüğünü ifade etti.

KPSS tercihleriyle Muş'a atandığını dile getiren Keser, "Öğretmenlikte ilk yılım. Aday öğretmenim ve heyecanlıyım. Heyecanlı olduğum kadar da istekliyim" dedi.

Hayatının müzikle değiştiğini anlatan Keser, "Müzik benim için yaşam şekli. Birçok insan için öyle ama bunun farkına varamıyoruz. Baktığımızda sabah uyanırken çalar saatimiz bile bir müzik. Okulda teneffüs zili müzik, annelerimiz yemek yaparken kulağında müzik, ağzında bir türkü, müzik. Aslında müzik hayatın her yerinde" diye konuştu.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın