Dolar
32.48
Euro
34.73
Altın
2,337.94
ETH/USDT
3,116.10
BTC/USDT
63,303.00
BIST 100
9,915.62
Politika, arşiv

Meclis'te gereği neyse yapılır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, hakkındaki fezleke ile ilgili "Konuşmalarımızdan fezleke çıkartacak kadar bir hassasiyet olduğuna göre Meclis'e gelmesi normaldir. Meclis'te de bunun gereği neyse yapılır" dedi.

13.02.2014 - Güncelleme : 13.02.2014
Meclis'te gereği neyse yapılır

KIRIKKALE

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale'de kent girişindeki bir akaryakıt istasyonu önünde partililer tarafından karşılandı. Kalabalık bir grupla kent merkezine gelen Bahçeli, Zafer Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşları selamladı. 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök'ü ziyaret eden Bahçeli, burada yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014'de yapılacak Mahalli İdareler Seçimi münasebetiyle il gezilerine başladığını söyledi.

Bugün de Kırıkkale'ye geldiğini ifade eden Bahçeli, "Her gittiğimiz ilde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bugün de Kırıkkale'de Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ediyoruz. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum" dedi.

Bir gazetecinin, hakkında hazırlanan fezleke ile ilgili sorusunu cevaplandıran Bahçeli, şunları kaydetti:

"Savcılığın gerekli görmesi halinde bu tür uygulamalar var. Demek ki bizim de konuşmalarımızdan fezleke çıkartacak kadar bir hassasiyet olduğuna göre Meclise gelmesi normaldir. Mecliste de bunun gereği neyse yapılır."

"İradenizi kullanacak yeriniz sandıktır"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin Kırıkkale seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada da Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan’ın tekrar Kırıkkale’ye belediye başkanı olarak geleceğini belirterek, 30 Mart seçimlerinde MHP’nin bir mühür daha vurarak ve arkasından da 1 Nisan’da da Adalet ve Kalkınma Partisi’ne 1 Nisan şakası yapacağını kaydetti.

İnsanların sandığa gitmeleri gerektiğini belirten Bahçeli, şunları kaydetti:
“Bazıları var sandık yerine sokağı tercih ediyor, bazıları var dava arkadaşımızı, kardeşlerimizi, ülkücülerimizi sokağa çekmek istiyor, her türlü iftira, provokasyonlar yapılıyor şimdi söylüyorum, herkese söylüyorum, başta da benim dava arkadaşım genç kardeşlerime söylüyorum, sokakta hiçbir şart altında işiniz, gücünüz olmayacak, sokak karanlıktır, sokak kirlidir, sokak kanlıdır, sokak dibi görülmeyen bir kuyudur. Orada işiniz yok, iradeniz var, iradenizi kullanacak yeriniz, sandıktır. Yani çözüm, sokakta değil demokrasi içerisindedir. Demokrasinin bu manada unsuru sandıktır. Öyleyse sandığa gitmek lazım.”

Bahçeli, konuşmasının ardından partisinin Seçim Bürosu'nun açılışını yaptı. Bahçeli ve beraberindekiler daha sonra karayolu ile Keskin ilçesine hareket etti.

Muhabir: Emrah Yaşar, Fatih Gökmen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın