Dolar
32.44
Euro
34.76
Altın
2,340.70
ETH/USDT
3,144.00
BTC/USDT
64,378.00
BIST 100
9,920.28
Gündem, arşiv

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis'te açılan ateş sonucu şehit olan er Beylem'in ailesi ile Diyarbakır'da PKK mensuplarının açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Doktor Biroğul'un babası Ahmet Biroğul'u başsağlığı diledi.

02.09.2015 - Güncelleme : 02.09.2015
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye

ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, şehit er Yusuf Beylem'in ailesine başsağlığı dilediği belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis'te yasa dışı kaçakçılık olayına müdahale sırasında açılan ateş sonucu şehit olan Yusuf Beylem'in ailesine başsağlığı telgrafı gönderdi.

Kilis'te, Suriye tarafından güvenlik güçlerine dün ateş açılması sonucu piyade er Yusuf Beylem şehit olmuştu.

Biroğul'un babasına taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın Kulp ve Lice ilçeleri arasındaki karayolunda terör örgütü PKK mensuplarının açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Doktor Abdullah Biroğul'un babası Ahmet Biroğul'u da telefonla aradı.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, terör örgütü PKK mensupları tarafından şehit edilen Doktor Abdullah Biroğul'un babası Ahmet Biroğul ile yaptığı telefon görüşmesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca merhuma Allah'tan rahmet, acılı aileye sabır ve metanet diledi.

Muhabir: Ferhat Demircan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.