Dolar
38.56
Euro
43.64
Altın
3,253.63
ETH/USDT
1,842.10
BTC/USDT
96,992.00
BIST 100
9,078.43
Gündem

Gazeteci Cem Küçük'ün evine ateş edildi

Gazeteci Cem Küçük'ün Güngören'deki evine, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından ateş edildi.

21.02.2017 - Güncelleme : 21.02.2017
Gazeteci Cem Küçük'ün evine ateş edildi

İSTANBUL

Edinilen bilgiye göre, gazeteci Cem Küçük'e ait olan ve ağabeyi Osman Küçük'ün ikamet ettiği Akıncılar Mahallesi'ndeki eve, akşam saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Açılan ateş sonucu, evin camına 4 kurşun isabet etti. 

Durumun bildirilmesi üzerine, bölgeye Terörle Mücadele, Asayiş ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, ateş açan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Gazeteci Cem Küçük, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, saldırının tesadüf olmadığını düşündüğünü söyledi. Küçük, "Bu eğer bir terör eylemi ise vız gelir tırıs gider, şahsımı böyle eylemlerle korkutamazlar. Net bir şey söylemek için polis teşkilatımızın açıklama yapmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Muhabir: Gökhan Yılmaz

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.