MSB yarın KKTC'de 50 gemiyle geçit töreni yapacak
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yılı için yarın 50 gemiyle gerçekleştirilecek geçit törenine tüm Kıbrıslıların davet edildiğini bildirdi.
Ankara
Bakanlığın sosyal medya hesabından, "Bu kadar yürekten çağırma beni, bir gece ansızın gelebilirim" dizeleriyle yapılan paylaşımda, "Mutlu Barış Harekatı'nın 50'nci yılında, Kıbrıs'taki Türk soydaşlarımızın yaşadığı zulme son veren kahraman ordumuzun kahraman şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Yarın 50 gemiyle gerçekleşecek geçit törenine tüm Kıbrıslı kardeşlerimizi bekliyoruz." ifadeleri kullanıldı.
- Kıbrıs'a barış getiren harekatın 50. yılı
- Kıbrıs Barış Harekatı'nda görev alan mücahitler Mehmetçiğin Ada'ya çıktığı anları anlattı
- Kıbrıs Barış Harekatı döneminin Bakanı, tarihi süreci AA'ya anlattı
- Kıbrıs Barış Harekatı için devleti alarma geçiren belgeler Devlet Arşivleri'nde saklanıyor
- TBMM Genel Kurulunda Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. Yılı'na ilişkin tezkere kabul edildi
- Rumların 93 gün esir tuttuğu Kıbrıs Türkü, barış harekatına minnettar
Bu kadar yürekten çağırma beni,
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) July 19, 2024
Bir gece ansızın gelebilirim… 🇹🇷
Mutlu Barış Harekâtı’nın 50’nci yılında, Kıbrıs’taki Türk soydaşlarımızın yaşadığı zulme son veren kahraman ordumuzun kahraman şehit ve gazilerini rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.
Yarın 50 gemiyle… pic.twitter.com/8Uj3bmamEi
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
