Koronavirusi

Kosovë, 8 raste të reja me COVID-19

Kosovë, 8 raste të reja me COVID-19

Bazuar në të dhënat e fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKSHPK), vendi ka regjistruar 8 raste të reja me koronavirus, me çka numri i tyre ka shkuar në gjithsej 228.329

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Kosovë, 14 raste të reja me COVID-19
20.05.2022

Kosovë, 14 raste të reja me COVID-19

Bazuar në të dhënat e fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKSHPK), vendi ka regjistruar 14 raste të reja me koronavirus, me çka numri i tyre ka shkuar në gjithsej 228.287

Maqedoni e Veriut, 86 raste të reja dhe 87 të shëruar nga COVID-19
20.05.2022

Maqedoni e Veriut, 86 raste të reja dhe 87 të shëruar nga COVID-19

Sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë, numri i përgjithshëm i rasteve të konfirmuara me COVID-19 në vend është 311.199, prej të cilëve 301.361 janë shëruar

SHBA, rekomandohet vaksina përforcuese e Pfizer-BioNTech për fëmijët 5-11 vjeç
20.05.2022

SHBA, rekomandohet vaksina përforcuese e Pfizer-BioNTech për fëmijët 5-11 vjeç

Këshilltarët e Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) të SHBA-së rekomanduan vaksinën përforcuese të Pfizer-BioNTech për fëmijët prej 5 deri në 11 vjeç

Maqedoni e Veriut, 76 raste të reja dhe 73 të shëruar nga COVID-19
19.05.2022

Maqedoni e Veriut, 76 raste të reja dhe 73 të shëruar nga COVID-19

Në raportin e Ministrisë janë regjistruar tre viktima të reja nga koronavirusi, me çka numri i përgjithshëm i vdekjeve nga virusi është 9.296

Kore e Veriut, numri i rasteve me COVID-19 arrin në 2 milionë
19.05.2022

Kore e Veriut, numri i rasteve me COVID-19 arrin në 2 milionë

Një pandemi e madhe në Korenë e Veriut, ku sistemi shëndetësor nuk është aq i mirë dhe njerëzit nuk janë të vaksinuar kundër COVID-19, mund të çojë në një krizë humanitare