свет, Коронавирус

Од последици предизвикани од Ковид-19 во Велика Британија починаа 39.369 лица

Последните 24 часа во Велика Британија од последици предизвикани од заразеност со новиот тип на коронавирус (Ковид-19) починаа 324 лица, со што вкупниот број на смртни случаи во оваа земја се зголеми на 39.369

Hasan Esen   | 02.06.2020