Dolar
32.51
Euro
35.07
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.80
BTC/USDT
70,743.00
BIST 100
9,079.97
Spor, spor gündemi, Futbol, arşiv

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına başlıyor

Beşiktaş Futbol Takımı, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına yarın başlayacak.

23.06.2014 - Güncelleme : 23.06.2014
Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına başlıyor

İSTANBUL

Beşiktaş Futbol Takımı, 2014-2015 sezonu hazırlıklarına yarın başlayacak.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelecek siyah-beyazlı oyuncular, yeni sezon öncesinin ilk antrenmanını sabah yapacak.

İdmanların yanı sıra bir yandan da sağlık kontrollerinden geçecek Beşiktaşlı futbolcular, sezon hazırlıklarının ilk kamp etabını 29 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde Almanya'nın Bielefeld kasabası yakınlarında bulunan Marienfeld bölgesinde yer alan Residans Klosterpforte'de gerçekleştirecek. 

Beşiktaş, Almanya'daki çalışmaların ardından 13-24 Temmuz'da İngiltere'de Leeds şehrinin Yorkshire bölgesinde yer alan De Vere Oulton Hall&Spa Resort'ta ikinci kampını yapacak.

Almanya'da Verl ve Rödinghausen ile hazırlık maçlarında karşılaşacak siyah-beyazlı ekip, İngiltere kampı sırasında ise Wigan Athletics, Oostende, Notss Country ve Mainz ile karşı karşıya gelecek. 

Sağlık kontrolleri sürüyor

Beşiktaş Futbol Takımı'nda sağlık kontrolleri sürüyor.

Siyah-beyazlı takımda yeni transfer Cenk Tosun'un yanı sıra Olcay Şahan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Muhammed Demirci, Atınç Nukan ve Emre Metin, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti.

Kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kan tetkiklerinin ardından futbolcuların, iç hastalıkları, göz, kulak-burun-boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayeneleri yapıldı. Akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla birlikte kontroller tamamlandı.    


Muhabir: Ercan Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın