Dolar
32.53
Euro
34.83
Altın
2,326.46
ETH/USDT
3,278.00
BTC/USDT
63,230.00
BIST 100
9,915.62
Spor, spor gündemi

Sabrımız taşmak üzere

Fenerbahçe Kulübü, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun şike ve teşvik davasıyla ilgili dün aldığı kararlarla ilgili açıklama yaptı.

05.06.2012 - Güncelleme : 05.06.2012
Sabrımız taşmak üzere

İSTANBUL

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ''Usul ve süresinden çok önce açıklanan savcılık mütalaası ile başlayan; dün itibarı ile Tahkim Kurulu kararları ile hayata geçirilen ve muhtemelen UEFA'nın kararlarıyla son bulacak olan, senaryosu önceden yazılmış süreç, işlemeye başlamış, başlatılmıştır'' denildi.
''19 maç iddiası ile başlayan bu oyun, geri adım atıla atıla önce 13 maça, sonra 8-9 maça, şimdi de 3-4 maça inmiştir'' ifadeleri kullanılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:
''Şimdi sıra bu süreci hazırlayanların başta da planladığı üzere UEFA Disiplin Kurulu'ndadır. Kamuoyu görecektir ki, birkaç gün içerisinde önceden tasarlanan pazarlıklar ve bunun sonucu olan süreç an be an bu şekliyle hayata geçirilecektir ve 'Fenerbahçe' adı altında Türk Futbolu feda edilecektir.''

Bunun hesabını vereceklerdir
''Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun defalarca anlatmaya, uyarmaya çalıştığının aksine, mevcut yasalarda günü kurtarmaya yönelik değişiklikler yapanlar; Fenerbahçe taraftarına şirin gözükme pahasına, Fenerbahçe'yi ve Türk futbolunu lekelemeye kalkanlar, bir gün mutlaka kamuoyu ve yargı önünde bunun hesabını vereceklerdir'' denilen açıklama, şöyle devam etti:
''Bu önerileri hayata geçirenlerin gerekçeleri de hazırdır; 'Onlar Fenerbahçe'yi kurtarmıştır'.  Ancak aslında bu durumun ve gerçeğin böyle olmadığı, çok yakında UEFA kararlarıyla tüm kamuoyu tarafından görülecektir.''

Sabrımız taşmak üzeredir
''Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kavgaya çekilmek istendiği aşikardır'' sözlerine yer verilen açıklama, şu ifadelerle sonlandı:
''Açıkça ifade etmeliyiz ki, sabrımız taşmak üzeredir. Gelinen noktada, camiamız ve spor kamuoyu, Fenerbahçe Spor Kulübü'ne karşı hukuk dışı yolları tercih edenlerle, her yerde ve her tür bedeli göze alarak savaşmaya hazırdır. Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe darağacında değildir; Unutulmamalıdır ki Fenerbahçe son sözünü henüz söylememiştir.''

 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın