Dolar
32.29
Euro
34.96
Altın
2,355.31
ETH/USDT
2,883.60
BTC/USDT
61,596.00
BIST 100
10,173.42
Spor, spor gündemi, arşiv, Dünyadan Spor

Masa tenisinde Çinli antrenörlere vize

Masa Tenisi Federasyonu'nda Oktay Çimen başkanlığındaki yeni yönetim ilk toplantısında, Türkiye'ye üç Çinli antrenör getirme kararı aldı.

14.11.2012 - Güncelleme : 14.11.2012
Masa tenisinde Çinli antrenörlere vize

ANKARA - Halil İbrahim Avşar

Federasyon başkanı Oktay Çimen, yeni yönetim kurulundan üç Çinli antrenörün kazandırılması için onay istedi. Yönetim kurulu da Çimen'in talebini yerinde buldu ve toplantıdan ''olur'' kararı çıktı.

Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun yabancı antrenör isteğini olumlu karşıladığını belirterek, ''Bir ay içerisinde Çin'e heyet göndereceğiz. Bu heyet yetenekli üç Çinli antrenörü Türkiye'ye getirecek'' dedi.

Yabancı antrenörleri belirlerken çok seçici davranacaklarını ifade eden Çimen, şöyle konuştu:
''Bir ay içerisinde Çin'e heyet göndereceğiz. Bu komite yetenekli üç Çinli antrenörü Türkiye'ye getirecek. Şimdiye kadar üzerinde uzlaştığımız bir isim yok. Çin'e göndereceğimiz heyet, burada araştırmalar yapacak ve en iyi antrenörlerden üçünü seçecek. Seçim sırasında ise kariyeri, ne kadar sporcu yetiştirmiş, altyapıya ne kadar önem vermiş bunları dikkate alacağız. Çok titiz davranacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın''

 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın