
Siyah-beyazlılar, Alanıa ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı için yarın Vladıkavkaz'a gidecek.***
İSTANBUL
Beşiktaş, Alania ile 25 Ağustos Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı için yarın Rusya'ya gidecek.
Siyah-beyazlılar, THY'nin özel uçağı ile saat 14.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Rusya'nın Vladikavkaz kentine hareket edecek.
Aynı gün, TSİ 20.15'de teknik direktör Carlos Carvalhal'ın düzenleyeceği basın toplantısının ardından TSİ 20.30'da son çalışmasını yapacak olan siyah-beyazlılar, karşılaşmadan sonra özel uçakla İstanbul'a dönecek.
Rüştü iddialı konuştu
Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Rüştü Reçber, Alania maçında kalitelerini sahaya yansıtmaları halinde turu geçeceklerini söyledi.
Siyah-beyazlı kulübün yeni transferi Mustafa Pektemek ise Alania maçını kazanacaklarına inandığını söyledi.
Taktik çalıştılar
Beşiktaş, Alania ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlıların taktik çalışmalar yaptığı bildirildi.