Dolar
40.93
Euro
47.97
Altın
3,371.52
ETH/USDT
4,820.80
BTC/USDT
116,842.00
BIST 100
11,372.33
Spor

Ferrari'sini kulübü için sattı

 Maddi sıkıntılarla boğuşan Ankaragücü'nde kulüp başkanı Sami Altınyuva'nın kendisine ait Ferrari'sini sattığı öğrenildi.

20.12.2011 - Güncelleme : 20.12.2011
Ferrari'sini kulübü için sattı

 
sami-altinyuva600

Maddi sıkıntılarla boğuşan Ankaragücü'nde kulüp başkanı Sami Altınyuva'nın kendisine ait Ferrari'sini sattığı öğrenildi.***

ANKARA - Hüseyin Yeşilkavak

Ferrari'sini satan başkan

Başkan Altınyuva'nın, aracının parasıyla yeni teknik heyet, oyuncular ve personelin alacaklarının bir bölümüyle bazı acil ödemeleri gerçekleştirdiği öğrenildi. 
Altınyuva, bu konuyla ilgili pek fazla konuşmak istemediğini belirterek, ''Ankaragücü için gerekirse arabamızı da evimizi de satarız, canımızı, malımızı veririz. Bu hiç önemli değil'' dedi. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın