
Medical Park Antalyaspor, Slavia Prag'dan Çek futbolcu Petr Janda ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.***
ANTALYA
Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini 3,5 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan 25 yaşındaki orta saha futbolcusu Janda, 3 yıl önce turist olarak Antalya'ya geldiğini ve kente hayran kaldığını anlattı. Antalya'nın Avrupa'da önemli bir marka şehir olduğunu dile getiren Janda, Antalyaspor'dan transfer teklifi geldiğinde çok heyecanlandığını kaydetti.
Transfer görüşmeleri için Antalya'ya geldiğinde şehri gezme fırsatı bulduğunu söyleyen Janda, ''Şehirden çok etkilendim. Olağanüstü. Bir çok Türk takımından ve Avrupa'daki kulüplerden transfer teklifi olmasına rağmen, tesislerden ve şehirden çok etkilendiğim için Antalyaspor'da forma giymeye karar verdim'' dedi.
Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yıldırım ise teknik ekibin uzun incelemelerinin ardından Janda ile 3,5 yıllığına anlaştıklarını anlattı.