Dolar
40.68
Euro
47.62
Altın
3,380.41
ETH/USDT
3,679.60
BTC/USDT
115,000.00
BIST 100
10,901.01
Kültür

Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı açıldı

Türkiye Diyanet Vakfınca Kocatepe Camisi'nde düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı törenle açıldı.

13.06.2016 - Güncelleme : 13.06.2016
Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı açıldı Türkiye Diyanet Vakfı'nın düzenlediği 35.Kocatepe Kitap ve Kültür Fuarının açılışı yapıldı. Fotoğraf: AA/ Mehmet Ali Özcan

ANKARA

Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) Kocatepe Camisi avlusunda 35'incisi düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Fuarın açılış törenine, TDV Mütevelli Heyeti 2. Başkanı Mazhar Bilgin, Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki bazı birimlerin genel müdürleri, ilçe müftüleri ve davetliler katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından bir konuşma yapan Mazhar Bilgin, TDV'nin 1975'ten bu yana bir avuç insanla, iyilik rehberi hocalarla yola çıktığını, o günden bu yana özellikle eğitim ve kültür alanında yayınlar, fuarlar ve desteklerle kültür hayatına katkıda bulunduğunu söyledi.

Bilgin, kitabın en iyi arkadaş olduğunu belirterek, fuara emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından protokoldeki katılımcımlarla açılış kurdelası kesildi. Davetliler daha sonra da fuarı gezdi.

Kocatepe Camisi'nde gerçekleştirilen ve 1 Temmuz'a kadar açık kalacak fuar, 11.00-24.00 saatleri arasında gezebilecek. Fuardaki kitaplar yüzde 50'ye varan indirimlerle satılacak.

Muhabir: Ertuğrul Subaşı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
TDV
Bu haberi paylaşın