Dolar
40.27
Euro
46.80
Altın
3,316.76
ETH/USDT
3,387.70
BTC/USDT
117,832.00
BIST 100
10,336.99
Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Balıkesir Valiliği önündeki alanın adı 'Milli İrade Meydanı' oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisinde 15 Temmuz'dan bu yana demokrasi nöbetinin tutulduğu Balıkesir Valiliğinin önündeki alana "Milli İrade Meydanı" adı verildi.

26.07.2016 - Güncelleme : 26.07.2016
Balıkesir Valiliği önündeki alanın adı 'Milli İrade Meydanı' oldu

Bursa

BURSA

Balıkesir Valiliği önündeki alanın adı "Milli İrade Meydanı" oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı 3. birleşimi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Birleşimde, 15 Temmuz'dan bu yana demokrasi nöbetinin tutulduğu Balıkesir Valiliğinin önündeki alanın adının, “Milli İrade Meydanı” olması yönünde AK Parti grubunun verdiği ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un da imzaladığı önerge, oy birliğiyle kabul edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kararın ardından meydanın isim tabelasının bir an önce hazırlanması için yetkililere talimat verdi.

Muhabir: Hüseyin Yesilkavak

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.