Lajme institucionesh, archive, archive

AA partner mediatik në simpoziumin e ekonomisë dhe bankave Islame 2015

Simpoziumi do të mbahet në Universitetin Bogazici në Stamboll, në datat 8 dhe 9 shtator 2015.

05.09.2015
AA partner mediatik në simpoziumin e ekonomisë dhe bankave Islame 2015

SARAJEVË (AA) - Anadolu Agency (AA) do të jetë partnerë mediatik i simpoziumit të ekonomisë dhe bankave islame 2015, që do të mbahet në Universitetin Bogazici në Stamboll, në datat 8 dhe 9 shtator 2015.

Simpoziumi do të organizohet në bashkëpunim me Bursën e Stambollit, Qendrën për Zhvillimin e sistemit bankar botëror islamik të Bankës Botërore, Banka Islamike për Zhvillim, Instituti Islamik për trajnim dhe studim, si dhe Guidance Finance Group, raporton Anadolu Agency (AA).

Në këtë simpozium do të takohen ekspertë në fushën e botës financiare dhe akademikë për të shkëmbyer pikëpamjet dhe përvojat në fushën bankare.

 

Në ueb-faqen e Anadolu Agency mbi sistemin rrjedhës të lajmeve të AA një pjesë e lajmeve të ofruara ndaj abonentëve publikohen duke u përmbledhur. Për abonim ju lutemi na kontaktoni.
Tema relevante
Bu haberi paylaşın