KUDSI - VIJA E KUQE E MUSLIMANËVE

Aeroplanët izraelitë sulm në Gaza

Aeroplanët izraelitë sulm në Gaza

Izraeli tha se ka shënjestruar strukturat e Hamasit në qendër të Gazës

Axhenda
Axhenda për Turqinë dhe botën, programet e liderëve dhe aktivitetet ndërkombëtare gjenden në faqen e axhendës.
Ambasadori amerikan paralajmëron Izraelin kundër "aneksimit të njëanshëm"
10.02.2020

Ambasadori amerikan paralajmëron Izraelin kundër "aneksimit të njëanshëm"

“Veprimi i njëanshëm para se puna e komisionit të përfundojë vë në rrezik planin dhe mundësinë e SHBA-ve për të njohur aneksimin”, tha Friedman

Erdoğan: Turqia nuk do të lejojë që 'Marrëveshja e Shekullit' ta kërcënojë paqen
09.02.2020

Erdoğan: Turqia nuk do të lejojë që 'Marrëveshja e Shekullit' ta kërcënojë paqen

"Ne nuk do të lejojmë që kjo ëndërr të bëhet realitet", theksoi Erdoğan

"Armët e rezistencës palestineze nuk mund të jenë temë e bisedimeve"
06.02.2020

"Armët e rezistencës palestineze nuk mund të jenë temë e bisedimeve"

"Armët e rezistencës palestineze nuk mund të jenë temë e ndonjë plani ose e bisedimeve për zgjidhje", tha lideri politik i Hamasit, Ismail Haniyeh

"Turqia do të vazhdojë ta mbështesë kauzën e drejtë të palestinezëve"
05.02.2020

"Turqia do të vazhdojë ta mbështesë kauzën e drejtë të palestinezëve"

"Turqia nuk është e mundur të pranojë asnjë plan që nuk e ka pëlqimin e vëllezërve palestinezë dhe shkel të drejtën ndërkombëtare", ka thënë zëdhënësi i Presidencës së Turqisë, İbrahim Kalın

Khamenei: "Marrëveshja e Shekullit", plan i marrë dhe qëllimkeq
05.02.2020

Khamenei: "Marrëveshja e Shekullit", plan i marrë dhe qëllimkeq

“Amerikanët dhe cionistët janë marrë vesh rreth diçkaje që nuk ka lidhje me ata. Palestina u takon palestinezëve. Kush jeni ju të merrni vendim për Palestinën?, pyeti Khamenei