19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
10.01.2022

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: New York İtfaiye Departmanı

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: New York İtfaiye Departmanı

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: New York İtfaiye Departmanı

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: New York İtfaiye Departmanı

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: New York İtfaiye Departmanı

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк
Fotoğraf: New York İtfaiye Departmanı

19 лица загинаа, од кои 9 деца, во пожар што избувна во станбена зграда во Њујорк

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови