„Супер месечина“ во Њујорк
15.06.2022

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, формира прекрасна слика со облакодерите во Менхетен, Њујорк.

„Супер месечина“ во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, формира прекрасна слика со облакодерите во Менхетен, Њујорк.

„Супер месечина“ во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, формира прекрасна слика со облакодерите во Менхетен, Њујорк.

„Супер месечина“ во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, формира прекрасна слика со облакодерите во Менхетен, Њујорк.

„Супер месечина“ во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, формира прекрасна слика со облакодерите во Менхетен, Њујорк.

„Супер месечина“ во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, формира прекрасна слика со облакодерите во Менхетен, Њујорк.

„Супер месечина“ во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, формира прекрасна слика со облакодерите во Менхетен, Њујорк.

„Супер месечина“ во Њујорк
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

„Супер Месечината“, посветла и поголема од нормалното кога се наоѓа најблиску до Земјата, формира прекрасна слика со облакодерите во Менхетен, Њујорк.

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови