Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
23.06.2022

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Пожар во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Шумски работници и пожарникари во текот на ноќта интервенираа во гаснењето на пожарот од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Orhan Fatih Doğan

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Orhan Fatih Doğan

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Orhan Fatih Doğan

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Orhan Fatih Doğan

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Orhan Fatih Doğan

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Orhan Fatih Doğan

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Orhan Fatih Doğan

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Mustafa Çiftçi

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Mehmet Emin Mengüarslan

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Süleyman Elçin

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

Туркије: Продолжува борбата за гаснење на пожарот во Мармарис
Fotoğraf: Süleyman Elçin

- Шумскиот пожар кој избувна во местото Мармарис во турската област Мугла се гаси од воздух и од копно.

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови