Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
27.07.2022

На пристаништето Ростов на Дон во Русија, житото се товари на бродовите кои ќе го извршат транспортот.

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

На пристаништето Ростов на Дон во Русија, житото се товари на бродовите кои ќе го извршат транспортот.

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

На пристаништето Ростов на Дон во Русија, житото се товари на бродовите кои ќе го извршат транспортот.

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

На пристаништето Ростов на Дон во Русија, житото се товари на бродовите кои ќе го извршат транспортот.

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито
Fotoğraf: Stringer

Русија на свое пристаниште ги подготвува бродовите со жито

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови