Продолжуваат израелските ограничувања за влез во Ал Акса
17.11.2023

Израел повторно воведе ограничувања за Палестинците кои сакаа да ја извршуваат петочната молитва во џамијата Ал Акса во Стариот град на окупираниот Источен Ерусалим. Израелската полиција презеде интензивни безбедносни мерки на улиците во Стариот град. ( Mostafa Alkharouf - Агенција Анадолија )

Продолжуваат израелските ограничувања за влез во Ал Акса
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Израел повторно воведе ограничувања за Палестинците кои сакаа да ја извршуваат петочната молитва во џамијата Ал Акса во Стариот град на окупираниот Источен Ерусалим. Израелската полиција презеде интензивни безбедносни мерки на улиците во Стариот град. ( Mostafa Alkharouf - Агенција Анадолија )

Продолжуваат израелските ограничувања за влез во Ал Акса
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Израел повторно воведе ограничувања за Палестинците кои сакаа да ја извршуваат петочната молитва во џамијата Ал Акса во Стариот град на окупираниот Источен Ерусалим. Израелската полиција презеде интензивни безбедносни мерки на улиците во Стариот град. ( Mostafa Alkharouf - Агенција Анадолија )

Продолжуваат израелските ограничувања за влез во Ал Акса
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Израел повторно воведе ограничувања за Палестинците кои сакаа да ја извршуваат петочната молитва во џамијата Ал Акса во Стариот град на окупираниот Источен Ерусалим. Израелската полиција презеде интензивни безбедносни мерки на улиците во Стариот град. ( Mostafa Alkharouf - Агенција Анадолија )

Продолжуваат израелските ограничувања за влез во Ал Акса
Fotoğraf: Mostafa Alkharouf

Израел повторно воведе ограничувања за Палестинците кои сакаа да ја извршуваат петочната молитва во џамијата Ал Акса во Стариот град на окупираниот Источен Ерусалим. Израелската полиција презеде интензивни безбедносни мерки на улиците во Стариот град. ( Mostafa Alkharouf - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови