Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија
11.01.2022

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија
Fotoğraf: Dzihat Aliju

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија
Fotoğraf: Dzihat Aliju

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија
Fotoğraf: Dzihat Aliju

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија
Fotoğraf: Dzihat Aliju

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија
Fotoğraf: Dzihat Aliju

Заменик министерот за култура и туризам на Турција Демирџан се сретна со издавачите во Северна Македонија

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови