Турција: Уништените возила во обидот за пуч на 15 јули изложени во комплексот на Собранието

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 1 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 2 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 3 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 4 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 5 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 6 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 7 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 8 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 9 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

 10 Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç

Возилата уништени за време на обидот за пуч во Турција кој припадниците на терористичката организација ФЕТО го извршија на 15 јули 2016 година, се изложени во комплексот на турското Големото народно собрание, јавува Агенција Анадолија (АА). Возилата кои се уништени за време на обидот за државен удар, се пренесени во комплексот на Собранието за да бидат изложени во рамките на утрешната програма по повод 15 јули - Денот на демократија и национално единство. ( Doğukan Keskinkılıç - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови