Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство Fotoğraf: Serhat Çağdaş

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство Fotoğraf: Serhat Çağdaş

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство Fotoğraf: Serhat Çağdaş

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство Fotoğraf: Serhat Çağdaş

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство Fotoğraf: Serhat Çağdaş

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство Fotoğraf: Serhat Çağdaş

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство Fotoğraf: Serhat Çağdaş

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

Турција го претстави новиот автомобил од домашно производство Fotoğraf: Serhat Çağdaş

КОЏАЕЛИ (АА) Претставен новиот турски автомобил. ( Serhat Çağdaş - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови