Со свечена манифестација, во кампу
14.10.2021

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии Фото: Ректорот на ИБУ, Мехмет Дурсун Ердем ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии Фото: Претседател на Управниот одбор на ИБУ, Ајдоган Адемоски ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии Фото: Амбасадор на Република Турција во Северна Македонија, Хасан Мехмет Секизќок ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Со свечена манифестација, во кампу
Fotoğraf: Abdula Berisha

Со свечена манифестација, во кампусот на Меѓународниот балкански универзитет (ИБУ) се одржа церемонијата за промоција на околу 500 дипломирани студенти од 2020 и 2021 година на додипломски и постдипломски студии Фото: Вицепремиер за економски прашања на Република Северна Македонија, Фатмир Битиќи ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови