Полна Месечина над Скопје

Полна Месечина над Скопје

СКОПЈЕ (AA) - Граѓаните на Скопје вечерва имаа можност да уживаат во убавата глетка која ја овозможува полната Месечина. Полната Месечина на главниот град на Република Северна Македонија, вечерва му даде посебен шарм, а граѓаните имаа можност да уживаат во убавата глетка. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Полна Месечина над Скопје
Fotoğraf: Furkan Abdula

СКОПЈЕ (AA) - Граѓаните на Скопје вечерва имаа можност да уживаат во убавата глетка која ја овозможува полната Месечина. Полната Месечина на главниот град на Република Северна Македонија, вечерва му даде посебен шарм, а граѓаните имаа можност да уживаат во убавата глетка. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Полна Месечина над Скопје
Fotoğraf: Furkan Abdula

СКОПЈЕ (AA) - Граѓаните на Скопје вечерва имаа можност да уживаат во убавата глетка која ја овозможува полната Месечина. Полната Месечина на главниот град на Република Северна Македонија, вечерва му даде посебен шарм, а граѓаните имаа можност да уживаат во убавата глетка. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Полна Месечина над Скопје
Fotoğraf: Furkan Abdula

СКОПЈЕ (AA) - Граѓаните на Скопје вечерва имаа можност да уживаат во убавата глетка која ја овозможува полната Месечина. Полната Месечина на главниот град на Република Северна Македонија, вечерва му даде посебен шарм, а граѓаните имаа можност да уживаат во убавата глетка. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Полна Месечина над Скопје
Fotoğraf: Furkan Abdula

СКОПЈЕ (AA) - Граѓаните на Скопје вечерва имаа можност да уживаат во убавата глетка која ја овозможува полната Месечина. Полната Месечина на главниот град на Република Северна Македонија, вечерва му даде посебен шарм, а граѓаните имаа можност да уживаат во убавата глетка. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

Полна Месечина над Скопје
Fotoğraf: Furkan Abdula

СКОПЈЕ (AA) - Граѓаните на Скопје вечерва имаа можност да уживаат во убавата глетка која ја овозможува полната Месечина. Полната Месечина на главниот град на Република Северна Македонија, вечерва му даде посебен шарм, а граѓаните имаа можност да уживаат во убавата глетка. ( Furkan Abdula - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови