Изгрејсонце во Москва

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 1
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 2
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 3
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 4
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 5
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 6
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 7
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 8
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 9
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

 10
Fotoğraf: Sefa Karacan

МОСКВА, РУСИЈА - 23 ФЕВРУАРИ: Од оџаците на системот за централно греење на градот се крева чад во време на изгрејсонцето во Москва, Русија. Температурата на воздух во градот во вечерните часови изнесуваше 19 степени под нулата. ( Sefa Karacan - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови