Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев - Борисов: Нашите предизвици ги решаваме без посредни Fotoğraf: Abdula Berisha

СКОПЈЕ (АА) - На двегодишнината од потпишувањето на Договорот за добрососедство и соработка меѓу Република Северна Македонија и Република Бугарија, бугарскиот премиер престојува во посета во Скопје, каде што беше примен од премиерот на Северна Македонија, Зоран Заев. ( Abdula Berisha - Агенција Анадолија )

Заев и Борисов положија венец пред гробот на Гоце Делчев Fotoğraf: Besar Ademi

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зора Заев, заедно со својот бугарски колега, Бојко Борисов, положија цветни венци и се поклонија пред гробот на Гоце Делчев во Скопје. ( Besar Ademi - Агенција Анадолија )

Заев и Борисов положија венец пред гробот на Гоце Делчев Fotoğraf: Besar Ademi

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зора Заев, заедно со својот бугарски колега, Бојко Борисов, положија цветни венци и се поклонија пред гробот на Гоце Делчев во Скопје. ( Besar Ademi - Агенција Анадолија )

Заев и Борисов положија венец пред гробот на Гоце Делчев Fotoğraf: Besar Ademi

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зора Заев, заедно со својот бугарски колега, Бојко Борисов, положија цветни венци и се поклонија пред гробот на Гоце Делчев во Скопје. ( Besar Ademi - Агенција Анадолија )

Заев и Борисов положија венец пред гробот на Гоце Делчев Fotoğraf: Besar Ademi

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зора Заев, заедно со својот бугарски колега, Бојко Борисов, положија цветни венци и се поклонија пред гробот на Гоце Делчев во Скопје. ( Besar Ademi - Агенција Анадолија )

Заев и Борисов положија венец пред гробот на Гоце Делчев Fotoğraf: Besar Ademi

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зора Заев, заедно со својот бугарски колега, Бојко Борисов, положија цветни венци и се поклонија пред гробот на Гоце Делчев во Скопје. ( Besar Ademi - Агенција Анадолија )

Заев и Борисов положија венец пред гробот на Гоце Делчев Fotoğraf: Besar Ademi

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зора Заев, заедно со својот бугарски колега, Бојко Борисов, положија цветни венци и се поклонија пред гробот на Гоце Делчев во Скопје. ( Besar Ademi - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови