Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

Во нападот на Асадовиот режим во Идлиб загинаа 6 цивили, од кои 2 деца
Fotoğraf: Muhammed Said

Во нападот на Башар Асадовиот режим во Сирија и неговите поддржувачи во Зоната за деескалација во Идлиб според првичните сознанија загинаа шест цивили, од кои три жени и две деца. ( Muhammed Said - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови