Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвени отпечатоци од раце на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвен фустан од дрво и црвени отпечатоци од рака на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА (АА) - Црвени отпечатоци од раце на статуата на капетанот Џејмс Кук во Викторија, Британска Колумбија, Канада. Статуата на капетанот Џејмс Кук беше отстранета од толпа луѓе вчера и флена во пристаништето во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

Во Викторија, Канада, соборена статуата на капетан Кук
Fotoğraf: Mert Alper Derviş

ВИКТОРИЈА, БК - 1 ЈУЛИ: Дрвени црвени фустани и црвени отпечатоци од раце се видени на местото на статуата на Капетан Џејмс Кук во Викторија, Британската Колумбија, Канада на 1 јули 2021 година. Статуата на Капетанот Џејмс Кук е соборена од толпа синоќа, 1 јули 2021 година и е фрлена во внатрешното пристаниште во Викторија. ( Mert Alper Derviş - Агенција Анадолија )

instagram_banner

Од Турција, од светот, од небо, од копно, најмоќните фотографии од самото место на настаните на нашиот Instagram профил. Следете нѐ

Најнови