Dolar
32.48
Euro
34.75
Altın
2,337.49
ETH/USDT
3,113.50
BTC/USDT
63,480.00
BIST 100
9,915.62
Gündem, arşiv

Tunceli'deki silahlı saldırıda yaralan kadın hayatını kaybetti

Tunceli'deki saldırının ardından teröristlerle çıkan çatışmada yoldan geçtiği sırada vurularak ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

05.09.2015 - Güncelleme : 05.09.2015
Tunceli'deki silahlı saldırıda yaralan kadın hayatını kaybetti

TUNCELİ

Tunceli'de dün polis merkezine teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırının ardından çıkan çatışmada yoldan geçtiği sırada vurularak ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Tunceli Devlet Hastanesine kaldırılan 32 yaşındaki Ayten Günhan, yoğun bakım ünitesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Günhan'ın cenazesi, otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Dün, Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine bir grup terör örgütü mensubunca uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonrası çıkan çatışmada, polis memuru Murat Savaş Kale şehit olmuş, bir sivil ağır, bir sağlık görevlisi ile bir polis memuru hafif yaralanmıştı.

Teröristlerden birinin güvenlik güçlerince etkisiz hale getirildiği çatışmada, bir terörist de ağır yaralı ele geçirilmişti. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın